Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7064
Назва: ВИЗНАЧЕННЯ ЧАСУ СМАЖЕННЯ МЯСА В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ЙОГО ТОВЩИНИ
Автори: Усачов, І.
Дата публікації: 2021
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7064
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірка студ конф 21-22 каф ХТЛПіД-44-45.pdf311,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.