Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6963
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.contributor.author | Гонтар, Т.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-13T10:33:11Z | - |
dc.date.available | 2021-12-13T10:33:11Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6963 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.title | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
преп конф 18-19 - весь сборник-9-10.pdf | 227,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.