Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6790Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Tsykhanovska, I. | - |
| dc.contributor.author | Alexandrov, A. | - |
| dc.contributor.author | Gontar, T. | - |
| dc.date.accessioned | 2021-12-10T12:07:29Z | - |
| dc.date.available | 2021-12-10T12:07:29Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6790 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | INFLUENCE OF THE POLYFUNCTIONAL FOOD SUPPLEMENT “MAGNETOFООD” ON THE QUALITY OF THE WHEAT-RYE BREAD “KHARKIV RODNICHOK” IN THE STORAGE PROCESS | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| преп конф 17-18 - весь сборник-6-7.pdf | 231,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.