Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6790
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTsykhanovska, I.-
dc.contributor.authorAlexandrov, A.-
dc.contributor.authorGontar, T.-
dc.date.accessioned2021-12-10T12:07:29Z-
dc.date.available2021-12-10T12:07:29Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6790-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleINFLUENCE OF THE POLYFUNCTIONAL FOOD SUPPLEMENT “MAGNETOFООD” ON THE QUALITY OF THE WHEAT-RYE BREAD “KHARKIV RODNICHOK” IN THE STORAGE PROCESSuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
преп конф 17-18 - весь сборник-6-7.pdf231,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.