Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6016
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорченкова, К. А.-
dc.date.accessioned2018-09-05T13:13:09Z-
dc.date.available2018-09-05T13:13:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6016-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleАКТУАЛЬНІСТЬ ПИТАННЯ ПРИГОТУВАННЯ М`ЯСА ПРИ НИЗЬКИЙ ТЕМПЕРАТУРІuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gorchenkova.docx12,88 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.