Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5924
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГордеева, Д.П.-
dc.date.accessioned2018-09-05T09:53:09Z-
dc.date.available2018-09-05T09:53:09Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5924-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ-ПЮРЕ З БІЛОГО ГРИБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ ЯК ЗГУЩУВАЧАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gordeeva.docx12,95 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.