Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5455
Название: УПРАВЛІННЯ ПРОЦЕСАМИ ТА ІННОВАЦІЯМИ
Авторы: Ніколаєнко, Н. М.
Ключевые слова: управління
процеси
інновації
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Ніколаєнко Н. М. Управління процесами та інноваціями: практичні рекомендації для керівників бібліотек ВНЗ з організаційно-управлінської діяльності.- Харків.- 2016.- 58 с.
Краткий осмотр (реферат): Матеріали практичних рекомендацій вміщено у запропонованих і попередньо апробованих в Науковій бібліотеці УІПА технологічних картах на основні бібліотечні процеси, що відбуваються в сучасній бібліотеці по накопиченню, зберіганню, використанню і поширенню інформації і знань. Всі процеси, що відбуваються в бібліотеці вимагають суворої, чіткої регламентації і дотримання певних правил, які реалізуються на основі нормативно-розпорядчої документації. Практичні рекомендації, розроблено на основі аналізу управлінської діяльності Наукової бібліотеки УІПА, будуть корисними для керівників всіх рівнів управління бібліотек ВНЗ Харківського зонального методичного об’єднання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5455
Располагается в коллекциях:Публікації (Наукова бібліотека)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
teh.karta.pdf921,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.