Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
Назва: THE USE OF NON-TRADITIONAL TYPES OF FLOUR IN THE MANUFACTURE OF PRODUCTS
Автори: Любицька, В.
Ключові слова: non-traditional types of flour
cereal crops
processing of grain
corn flour
oat flour
barley flour
Дата публікації: 4-лип-2016
Короткий огляд (реферат): With the aim of improving the quality and nutritional value, the extension range of cupcake products through the rational use products of processing of grain and cereal crops promising is the use of corn, oat and barley flour. Compared to wheat in corn meal contains more lipids, sugars, hemicellulose. It is rich in macro - and trace elements (calcium, magnesium, phosphorus, iron, copper and Nickel), vitamins E, B1, B2, B6, PP, biotype, etc. In the class of carotenoids identified corn flour, carotene, cryptoxanthin, zeaxanthin. The predominant group of Tocopherols are α-tocopherol having a high E-vitamin antioxidant activity. In the fatty acid composition of corn flour is dominated by polyunsaturated (linoleic and linolenic) acid.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/5073
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет МОП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lyubistka.docx11,93 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.