Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
Название: THE USE OF NON-TRADITIONAL TYPES OF FLOUR IN THE MANUFACTURE OF PRODUCTS
Авторы: Любицька, В.
Ключевые слова: non-traditional types of flour
cereal crops
processing of grain
corn flour
oat flour
barley flour
Дата публикации: 4-июл-2016
Краткий осмотр (реферат): With the aim of improving the quality and nutritional value, the extension range of cupcake products through the rational use products of processing of grain and cereal crops promising is the use of corn, oat and barley flour. Compared to wheat in corn meal contains more lipids, sugars, hemicellulose. It is rich in macro - and trace elements (calcium, magnesium, phosphorus, iron, copper and Nickel), vitamins E, B1, B2, B6, PP, biotype, etc. In the class of carotenoids identified corn flour, carotene, cryptoxanthin, zeaxanthin. The predominant group of Tocopherols are α-tocopherol having a high E-vitamin antioxidant activity. In the fatty acid composition of corn flour is dominated by polyunsaturated (linoleic and linolenic) acid.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/5073
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет МОП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lyubistka.docx11,93 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.