Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4288
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бородай Д. | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-16T07:39:22Z | - |
dc.date.available | 2015-06-16T07:39:22Z | - |
dc.date.issued | 2015-06-16 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4288 | - |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ЯКОСТІ ЗБАГАЧУЮЧОЇ ДОБАВКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Boroday.docx | 18,79 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.