Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4288Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бородай Д. | - |
| dc.date.accessioned | 2015-06-16T07:39:22Z | - |
| dc.date.available | 2015-06-16T07:39:22Z | - |
| dc.date.issued | 2015-06-16 | - |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4288 | - |
| dc.title | ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ СИРОВИНИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ В ЯКОСТІ ЗБАГАЧУЮЧОЇ ДОБАВКИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Boroday.docx | 18,79 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.