Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4116
Назва: Формування професійної готовності майбутніх диспетчерів координаційного центру пошуку та рятування
Автори: Мандрик, Яна Сергіївна
Ключові слова: професійна готовність
майбутній диспетчер координаційного центру пошуку та рятування
методика
модель
часові й інформаційні обмеження
Дата публікації: 31-бер-2015
Короткий огляд (реферат): Мандрик Я.С. Формування професійної готовності майбутніх диспетчерів координаційного центру пошуку та рятування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. пед. наук: спец. 13.00.04 "Теорія та методика професійної освіти" / Я.С. Мандрик. — Х., 2015. — 20 с.
Опис: У дисертації теоретично обґрунтовано, розроблено та експериментально перевірено методику формування професійної готовності майбутніх диспетчерів координаційного центру пошуку та рятування, яку побудовано на основі моделі, що ґрунтується на врахуванні часових та інформаційних обмежень і педагогічних умовах: моделювання професійної діяльності майбутніх диспетчерів з урахуванням часових та інформаційних обмежень; інтеграція фахової підготовки майбутніх диспетчерів на підставі головних контекстних ознак. У роботі уточнено систему ознак професійної діяльності, зміст поняття «професійна готовність майбутніх диспетчерів координаційного центру пошуку та рятування» і структуру професійної готовності цих фахівців. Експериментально підтверджене підвищення рівня сформованості професійної готовності майбутніх диспетчерів координаційного центру шляхом реалізації розробленої методики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/4116
Розташовується у зібраннях:Автореферати

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
a_ref_Mandruk Y.S..pdf532,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.