Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4031
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Байцар, Р. І. | - |
dc.contributor.author | Плахтій, Ю. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-05T07:31:27Z | - |
dc.date.available | 2015-02-05T07:31:27Z | - |
dc.date.issued | 2015-02-05 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4031 | - |
dc.description.abstract | Сьогодні споживчий ринок переповнений різноманітними товарами як вітчизняних так і іноземних виробників, різного складу і властивостей, додаткових можливостей і т.д. Вони спрямовані на задоволення потреб споживача. Здійснюючи покупку, споживач очікує отримати якісний та безпечний для свого життя товар, а також отримати задоволення своїх потреб. Саме тому, необхідно забезпечити захист споживачів від неякісної, фальсифікованої, небезпечної продукції та недобросовісної торгівлі і неправдивої інформації про торгову марку, склад продукту, продавця і т.п. Не можна залишити без уваги і поінформованість споживачів щодо захисту своїх прав регламентованими Законом України «Про захист прав споживачів», Конституцією України та іншими нормативно-правовими документами, а також шляхів реалізації цих прав. Тему захисту прав споживачів часто порушують в галузі права, товарознавства, психології, менеджменту, маркетингу і т.д.. Проблематика споживчої поведінки представлена у працях М. Вебера, К. Маркса, Т. Веблена та ін.. Про ризики споживачів вперше заговорив американський маркетолог Раймонд Бауер ще у 1960 році. Питанню захисту прав споживачів приділялась увага в працях українських вчених Т. Іванової, В. Куйбіди, А. Ткачука та ін. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | категорії очікувань споживачів | uk_UK |
dc.subject | вимоги до інформації | uk_UK |
dc.subject | роль сертифікації | uk_UK |
dc.subject | роль маркування | uk_UK |
dc.subject | споживчий ризик | uk_UK |
dc.title | ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ СТУПЕНЯ ЗАДОВОЛЕННЯ СПОЖИВАЧІВ ТА МІНІМІЗАЦІЯ РИЗИКІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Інші видання (Факультет ЕУОТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf.pdf | 546,12 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.