Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/4027
Название: ФОРМУВАННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ЕТНІЧНОЇ КУХНІ КИТАЮ У СТУДЕНТІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Авторы: Мостова, Л. М.
Гізова, В. В.
Ключевые слова: етнічна кухня Китаю
інноваційний характер мислення
макроекономічні загрози
навчально-пізнавальна діяльність
регіональні кухні
самовиховання
студенти харчової галузі
українська кухня
харчова галузь
Дата публикации: 5-фев-2015
Краткий осмотр (реферат): Орієнтиром у плануванні студентами процесу професійного самовиховання є кваліфікаційна характеристика студентів галузі знань «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», на основі якої вибудовується програма індивідуальної самопідготовки до майбутньої професійної діяльності в харчовій галузі. Вимоги до сучасного фахівця повинні відповідати потребам сьогодення, і вони передбачають: високий професіоналізм у харчовій галузі; інноваційний характер мислення і готовність до змін; особисту творчу спрямованість, здатність розуміти етнічні вподобання, системне мислення, яке передбачає психологічну готовність, здатність та навички системного підходу до вивчення проблемних аспектів етнічних кухонь народів світу, готовність впроваджувати харчові технології етнічних кухонь у практичну діяльність підприємств харчування. Отже, для підготовки конкурентоспроможних фахівців харчової галузі важливо поєднання теоретичних знань із практичним досвідом етнічних кухонь народів світу, зокрема Китаю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/4027
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mostova.doc133,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.