Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3732
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луценко, Я. А. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-03T09:13:33Z | - |
dc.date.available | 2014-11-03T09:13:33Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-03 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3732 | - |
dc.description.abstract | Раціональне харчування — один з найважливіших чинників, які забезпечують гармонійний розвиток та здоров'я дитини. Харчування істотно впливає на розвиток мозку, інтелекту та функціональний стан центральної нервової системи, а також підвищує стійкість організму дітей проти різних захворювань. У дитячому віці воно має велике значення, оскільки, крім задоволення щоденних фізіологічних потреб в енергії та харчових речовинах, забезпечує процеси росту і розвитку дитячого організму. Енергетична цінність шкільного харчування повинна становити не менше 20 - 25 % добової потреби в енергії, тобто 600-700 ккал (2,5-2,9 МДж). При цьому на частку білків повинно припадати 13 % загальної кількості енергії, жирів - 26 %, вуглеводів - 64 %. Значну роль в раціоні кожного школяра відіграють овочі та страви з них. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | оптимізація харчової цінності | uk_UK |
dc.subject | страва "Рагу з овочів" | uk_UK |
dc.subject | харчування школярів | uk_UK |
dc.subject | харчування дівчаток 7 - 10 років | uk_UK |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ СТРАВИ «РАГУ З ОВОЧІВ» У ХАРЧУВАННІ ШКОЛЯРІВ-ДІВЧАТ 7-10 РОКІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lustenko.docx | 13,25 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.