Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3691
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГриневич, О. В.-
dc.date.accessioned2014-10-28T08:28:33Z-
dc.date.accessioned2014-10-28T08:28:37Z-
dc.date.available2014-10-28T08:28:33Z-
dc.date.available2014-10-28T08:28:37Z-
dc.date.issued2014-10-28-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3691-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3692-
dc.description.abstractСтворення індустрії здорового харчування визначається необхідністю забезпечити населення країни здоровим харчуванням як основним елементом підвищення якості життя людини. Продукти оздоровчого призначення повинні забезпечувати 5-15% добового раціону. Для розроблення технології м’ясних січених виробів оздоровчого призначення використовували мікроскопічну водорість хлорелу. Білок водорості представлений більш ніж 40 амінокислотами, в тому числі незамінними. В умовах достатнього азотного живлення хлорела містить близько: 50% протеїну, 35% вуглеводів, 5% жиру і до 10% мінеральних солей. Поживна цінність хлорели в 2 рази перевершує сою - 1 кг хлорели за харчовою цінністю дорівнює 4-5 кг сої. Відомо, що хлорелу, як добавку здорового харчування використовують в Японії. У вітчизняній харчовій індустрії її не використовують. Тому в нових технологіях м’ясних січених виробів використовували наступні концентрації сухої хлорели: 2 г (1,3%); 2,2 г (1,4%); 2,5 г (1,6%); 2,8 г (1,8%) та 3 г (2%) від маси сировини.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectстрави оздоровчого призначенняuk_UK
dc.subjectздорове харчуванняuk_UK
dc.subjectмікроводоростіuk_UK
dc.subjectвологоутримуюча здатністьuk_UK
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З МІКРОВОДОРОСТЕЮuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Grinevich.docx13,67 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.