Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнісімов, Г. Г.-
dc.date.accessioned2014-10-15T07:39:29Z-
dc.date.available2014-10-15T07:39:29Z-
dc.date.issued2014-10-15-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3528-
dc.description.abstractЗаклади ресторанного господарства володіють низкою специфічних особливостей з виконуваних функцій. Високі темпи економічних перетворень у даній сфері призвели до зміни структури мережі закладів харчування, власності та управління, до розширення господарської самостійності, у результаті чого практично цілком ліквідовано колишню систему матеріально-технічного та продовольчого постачання, що функціонувала на основі централізованих методів управління.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectзаклади швидкого харчуванняuk_UK
dc.titleЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anisimova.docx13,52 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.