Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3358
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ворох, А. О. | - |
dc.contributor.author | Посторонко, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2014-05-23T06:30:40Z | - |
dc.date.available | 2014-05-23T06:30:40Z | - |
dc.date.issued | 2014-03-11 | - |
dc.identifier.citation | Бюлетень № 5 від 11.03.2014 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3358 | - |
dc.description.abstract | Корисна модель належить до неорганічної хімії і може бути використана в хімічній промисловості, зокрема, при виробництві хлористого кальцію із відходів виробництва кальцинованої соди аміачним способом. 1. Спосіб одержання хлористого кальцію, що включає упарювання просвітленої дистилерної рідини содового виробництва в трикорпусній вакуум - випарювальній установці та усунення відкладень гіпсу на гріючих поверхнях, який відрізняється тим, що в просвітлену дистилерну рідину перед подачею її в перший корпус вводять полімолекулярний амінофосфазен. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що вміст добавки в рідині складає 0,01 – 0,02 мас. % . | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Державна служба інтелектуальної власності, державне підприємство "Український інститут промислової власності" | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;88328 | - |
dc.subject | хлористий кальцій | uk_UK |
dc.subject | упарювання | uk_UK |
dc.subject | дистилерна рідина | uk_UK |
dc.subject | вакуум-випарювальний апарат | uk_UK |
dc.subject | полімолекулярний амінофосфазен | uk_UK |
dc.title | Спосіб одержання хлористого кальцію | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vorokh _Postoronko_patent_47.jpg | 1,41 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.