Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3313
Название: Спосіб стабілізації напівгідрату сульфату кальцію
Авторы: Посторонко, А. І.
Морковіна, С. В.
Дата публикации: 10-апр-2012
Издательство: Державна служба інтелектуальної власності, державне підприємство "Український інститут промислової власності"
Библиографическое описание: Бюлетень № 7 від 10.04.2012
Серия/номер: ;68712
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель належить до області стабілізації напівгідрату сульфату кальцію – продукту при одержанні екстракційної фосфорної кислоти, і може бути використана у виробництві мінеральних добрив для запобігання відкладень на поверхнях технологічного обладнання дигідрату сульфату кальцію, який утворюється при гідратації напівгідрату сульфату кальцію. 1.Спосіб стабілізації напівгідрату сульфату кальцію, що включає обробку його стабілізуючим агентом, який відрізняється тим, що з метою підвищення стабілізуючої дії його, як стабілізатор використовують водорозчинний полікомплексон з амінофосфоновими групами. 2.Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для обробки напівгідрату сульфату кальцію використовують 0,03 – 0,08 % - ний розчин полікомплексону.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3313
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Postoronko_Morkovin_patent_21.jpg1,47 MBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.