Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3250
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНедосєкова, Н. С.-
dc.date.accessioned2014-03-06T11:22:42Z-
dc.date.available2014-03-06T11:22:42Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationВісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченка. Педагогічні науки. - Луганськ: ДЗ"ЛНУ імені Тараса Шевченка", 2010. Ч. ІІІ.- № 22 (209). - С. 289-296uk_UK
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3250-
dc.description.abstractУ статті проведений аналіз досліджень та публікацій з проблеми формування творчої компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчового профілю під час виробничого навчання. Надано визначення творчої компетентності та вказані шляхи її формування.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВісник Луганського національно університету імені Тараса Шевченкаuk_UK
dc.relation.ispartofseries;Ч. ІІІ.- № 22 (209)-
dc.subjectтворчістьuk_UK
dc.subjectкомпетентністьuk_UK
dc.subjectкомпетенціяuk_UK
dc.subjectтворча компетентністьuk_UK
dc.titleАНАЛІЗ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ПУБЛІКАЦІЙ З ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nedosekova_article_5.doc77,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.