Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 31-40 из 109.
назад
1
2
3
4
5
6
7
...
11
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2014-10-16
МОДА И АВАНГАРД
Невалёный, В. С.
2014-10-15
АРТ-ТЕРАПІЯ
Борисенко, Д. В.
;
Борисенко, В. Н.
2014-11-14
ВПЛИВ УМОВ ЕКСПЛУАТАЦІЇ НА ВЛАСТИВОСТІ ТКАНИН ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНОГО ОДЯГУ АВТОМЕХАНІКІВ
Шуляк, В. В.
2014-10-15
ЕФЕКТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Анісімов, Г. Г.
2014-09-15
Використання магнітних металічних матеріалів для ресурсозберігаючих технологій на прикладі системи BAO-Al₂O₃-FE₂O₃ та її термодинамичне дослідження
Ілюха, М. Г.
;
Барсова, З. В.
;
Цихановська, І. В.
2014-10-15
УЗАГАЛЬНЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ
Ільмінська, О. О.
2014-10-15
ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ ВУЗІВ
Хасанова, К. С.
2014-10-16
РАЗВИТИЕ ПРОСТРАНСТВЕННОГО ВООБРАЖЕНИЯ БУДУЩИХ СПЕЦИАЛИСТОВ ШВЕЙНОГО ПРОФИЛЯ
Кириченко, О. М.
;
Червоняк, Т. Ф.
2014-10-16
МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Шейка, А. І.
;
Чуйко, А. М.
;
Чуйко, М. М.
2014-10-16
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИКОНАННЯ ПЕЧВОРКУ
Кириченко, О. М.
;
Святолуцька, К. С.
Просмотр
Автор
8
Барсова, З. В.
7
Кириченко, О. М.
6
Александров, А. В.
6
Илюха, Н. Г.
6
Цихановская, И. В.
5
Чуйко, А. М.
5
Чуйко, М. М.
3
Бирюкова, Е. Н.
3
Зимогляд, Н. С.
2
Вьюн, О. В.
.
дальше >
Тема
2
гігієнічні властивості
2
дії агресивного середовища
2
макаронні вироби
2
программный комплекс
2
ресторанне господарство
2
текстильные материалы
2
текстильні матеріали
2
термомеханічні властивості
2
факельная установка
2
фізико-механічні властивості мате...
.
дальше >
Has File(s)
109
true