Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 22.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬ-КИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Кайда, Н. С.
2020ДОСЛІЖЖЕННЯ ТЕРМОМЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТКАНИНИ ПРИ ПЕРПЕНДИКУЛЯРНОМУ РОЗТЯГНЕННІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ В ПРОЦЕСІ НАГРІВАННЯВілков, С.М.
2020ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ НАВИЧОК УЧНІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІГелла, Т.П.
2020SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020ЗАЛУЧЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОГО ПРОТОТИПУВАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ДИЗАЙНУБорисенко, Д. В.
2020УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ПІДГОТОВЧИХ ВІДДІЛЕНЬЛазарєва, Т. А.
2020НАВЧАЛЬНИЙ КЛАСТЕР ЯК МЕТОД ІННОВАЦІЙНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУБорисенко, Д. В.
2020ТЕХНОЛОГІЯ МАФІНІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯЛазарєва, Т. А.; Благий, О.С.; Цихановська, І.В.