Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 421-430 из 448.
назад
1
...
40
41
42
43
44
45
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2017
ОБЧИСЛЕННЯ ОЦІНОК ПОХИБОК ЗАОКРУГЛЕННЯ ДЛЯ ЗАДАЧ ОБЧИСЛЮВАЛЬНОЇ МАТЕМАТИКИ
Нечуйвітер, О.П.
;
Голіусов, В. О.
2017
ПРО ОЦІНКИ ПОХИБОК ЗАОКРУГЛЕННЯ ОСНОВНИХ АРИФМЕТИЧНИХ ОПЕРАЦІЙ
Нечуйвітер, О.П.
;
Мотря, А.І.
2017
ЧИСЕЛЬНЕ ІНТЕГРУВАННЯ ШВИДКООСЦИЛЮЮЧИХ ФУНКЦІЙ ЗАГАЛЬНОГО ВИДУ
Нечуйвітер, О.П.
;
Кейта, К. В.
2017
МОДА КАК МОДЕЛЬ ВРЕМЕНИ
Невальоний, В.С.
;
Ламах, С.
2020
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2020
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬ-КИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2020
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Кайда, Н. С.
2020
ДОСЛІЖЖЕННЯ ТЕРМОМЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТКАНИНИ ПРИ ПЕРПЕНДИКУЛЯРНОМУ РОЗТЯГНЕННІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ В ПРОЦЕСІ НАГРІВАННЯ
Вілков, С.М.
2020
ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ НАВИЧОК УЧНІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ
Гелла, Т.П.
2020
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
Просмотр
Автор
31
Цихановська, І.В.
30
Александров, О.В.
17
Барсова, З. В.
10
Борисенко, Д. В.
10
Цихановская, И. В.
9
Гонтар, Т.Б.
9
Илюха, Н. Г.
9
Рябчиков, М. Л.
9
Скородумова, О. Б.
8
Александров, А. В.
.
дальше >
Тема
3
безглютенова дієта
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
3
раціональне харчування
3
текстильні матеріали
3
харчові добавки
3
харчування людини
2
engineer-teacher of sewing profile
2
professionally important qualities
2
борошняна продукція
2
борошняні кондитерські вироби
.
дальше >
по дате выпуска
143
2016
109
2014
102
2015
35
2017
22
2020
15
2012
10
2013
7
2011
1
2010
Has File(s)
444
true