Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 361-370 из 448.
назад
1
...
34
35
36
37
38
39
40
...
45
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 7)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ – ЛІПІДО – МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 6)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
2016
СОЗДАНИЕ ВИРТУАЛЬНОГО МАНЕКЕНА ТОРСА ФИГУРЫ
Александрова, Н.А.
2016
МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ
Борисенко, Д. В.
2016
ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Благий, О.С.
2016
ТЕХНОЛОГІЯ СУПІВ-ПЮРЕ З БІЛОГО ГРИБА З ВИКОРИСТАННЯМ БОРОШНА З ПЕРЛОВОЇ КРУПИ ЯК ЗГУЩУВАЧА
Гордеева, Д.П.
2016
ЗА ФАСТ-ФУДОМ – МАЙБУТНІЙ РОЗВИТОК РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Анісімов, Г.Г.
2016
ДАРЫ ПРИРОДЫ: ВОСХИТИТЕЛЬНЫЕ УКРАШЕНИЯ РУЧНОЙ РАБОТЫ
Гончарова, О.Н.
2016
ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЕ РАЗВИТИЕ ВЫШИВАЛЬНЫХ МАШИН ФИРМЫ TAJIMA
Бирюкова, О.М.
Просмотр
Автор
31
Цихановська, І.В.
30
Александров, О.В.
17
Барсова, З. В.
10
Борисенко, Д. В.
10
Цихановская, И. В.
9
Гонтар, Т.Б.
9
Илюха, Н. Г.
9
Рябчиков, М. Л.
9
Скородумова, О. Б.
8
Александров, А. В.
.
дальше >
Тема
3
безглютенова дієта
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
3
раціональне харчування
3
текстильні матеріали
3
харчові добавки
3
харчування людини
2
engineer-teacher of sewing profile
2
professionally important qualities
2
борошняна продукція
2
борошняні кондитерські вироби
.
дальше >
по дате выпуска
143
2016
109
2014
102
2015
35
2017
22
2020
15
2012
10
2013
7
2011
1
2010
Has File(s)
444
true