Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 3661-3670 из 3682.
назад
1
...
364
365
366
367
368
369
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2024
ІННОВАЦІЙНИЙ СИРОВИННИЙ ІНГРИДІЄНТ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІ
Садиков, М. С.
2024
ТЕХНІКА ВИШИВКИ ЯК ЕЛЕМЕНТ ХУДОЖНЬОГО ОЗДОБЛЕННЯ СУЧАСНОГО ОДЯГУ
Нєделько, К. М.
2024
РОЗРОБКА БІОРОЗКЛАДНИХ ТКАНИН: ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВА
Мироненко, А. Д.
2024
ВПЛИВ ІСТОРИЧНИХ СТИЛІВ НА СУЧАСНЕ КОНСТРУЮВАННЯ
Нєдєлько, К. М.
2023
РЕАЛІЗАЦІЯ ДІЛОВИХ ІГОР У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ
Кузнєцова, А.С.
2024
ВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ЗДАТНОСТІ ДО ПЕРЕТРАВЛЮВАННЯ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ – БІФШТЕКСІВ З ЯЛОВИЧИНИ
Чуменко, Є. О.
2024
ЗАСТОСУВАННЯ САПР «ВАЛЕНТИНА» ДЛЯ ПОБУДОВИ ОСНОВИ БАЗОВОЇ КОНСТРУКЦІЇ ПРЯМОЇ СПІДНИЦІ ЗА МЕТОДОМ КОНСТРУЮВАННЯ «УНІМЕКС»
Тільна, Ю. П.
2024
РОЗРОБЛЕННЯ ПОСТІЙНО ДІЮЧИХ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ НАССР, ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО СОУСУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ
Бойко, В. А.
2024
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ РИБНИХ ФАРШЕВИХ МАС ТА ГОТОВИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Шарко, А. А.
2024
ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Фесенко, М. О.
Просмотр
Автор
25
Попова, Т.І.
23
Чобіток, В.І.
20
Борисенко, Д. В.
18
Лагутцев, А. Р.
16
Прокопенко, О. О.
16
Цихановська, І.В.
15
Прокопенко, О.О.
15
Цихановська, І. В.
14
Барсова, З. В.
14
Волох, О. Ю.
.
дальше >
Тема
7
конструювання одягу
6
харчова галузь
5
комплексна харчова добавка
4
languages
4
штучний інтелект
3
multilingualism
3
комплексні харчові добавки
3
харчові добавки
2
development
2
economic indicators
.
дальше >
по дате выпуска
1403
2020 - 2024
2271
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
3678
true