Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 3661-3670 из 3682.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024ІННОВАЦІЙНИЙ СИРОВИННИЙ ІНГРИДІЄНТ У ХАРЧОВІЙ ГАЛУЗІСадиков, М. С.
2024ТЕХНІКА ВИШИВКИ ЯК ЕЛЕМЕНТ ХУДОЖНЬОГО ОЗДОБЛЕННЯ СУЧАСНОГО ОДЯГУНєделько, К. М.
2024РОЗРОБКА БІОРОЗКЛАДНИХ ТКАНИН: ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВАМироненко, А. Д.
2024ВПЛИВ ІСТОРИЧНИХ СТИЛІВ НА СУЧАСНЕ КОНСТРУЮВАННЯНєдєлько, К. М.
2023РЕАЛІЗАЦІЯ ДІЛОВИХ ІГОР У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙКузнєцова, А.С.
2024ВПЛИВ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ТА ЗДАТНОСТІ ДО ПЕРЕТРАВЛЮВАННЯ ПОСІЧЕНИХ ВИРОБІВ – БІФШТЕКСІВ З ЯЛОВИЧИНИЧуменко, Є. О.
2024ЗАСТОСУВАННЯ САПР «ВАЛЕНТИНА» ДЛЯ ПОБУДОВИ ОСНОВИ БАЗОВОЇ КОНСТРУКЦІЇ ПРЯМОЇ СПІДНИЦІ ЗА МЕТОДОМ КОНСТРУЮВАННЯ «УНІМЕКС»Тільна, Ю. П.
2024РОЗРОБЛЕННЯ ПОСТІЙНО ДІЮЧИХ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ НАССР, ДЛЯ ВПРОВАДЖЕННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО СОУСУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИБойко, В. А.
2024ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ РИБНИХ ФАРШЕВИХ МАС ТА ГОТОВИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИШарко, А. А.
2024ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯФесенко, М. О.