Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Якість, стандартизація та метрологічне забезпечення: (матеріали міжнародної науково-практичної конференції)=Quality, Standardization and Metrological Equipment : Materials of the International Scientific and Practical Conference
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 3651-3660 из 3682.
назад
1
...
363
364
365
366
367
368
369
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2024
КІНЕТИКА ЗМІНИ АНТИОКСИДАНТНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Калашникова, Л. В.
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБИВНОЇ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Кузьменкова, О. В.
2024
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТЕРМОСТАБІЛЬНИХ ЖЕЛЕЙНИХ НАЧИНОК ШЛЯХОМ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Кабак, Т.В.
2024
АНАЛІЗ СВІТОВИХ БРЕНДІВ ТА КОЛЕКЦІЙ ОДЯГУ, ЯКІ ВИКОРИСТОВУВАЛИ ДЖИНСОВИЙ СТИЛЬ
Кагітіна, О. М.
2024
АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ РІЗНИХ МЕТОДИК МОДЕЛЮВАННЯ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ
Кузьменко, А. Є.
2024
М’ЯСНІ ФАРШІ,ЗБАГАЧЕНІ ВОДОРОСТЕВОЮ ЗАЛІЗОВМІСНОЮ ДОБАВКОЮ
Кононеко, М. В.
2024
ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ МУСУ ЯГІДНОГО ЗБАГАЧЕНОГО КОМПЛЕКСНОЮ ХАРЧОВОЮ ДОБАВКОЮ
Ліберман, В. В.
2024
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗБИТИХ ДЕСЕРТІВ (МУСІВ) З ДОДАВАННЯМ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ
Лосєв, Д. О.
2024
ТРАНСФОРМАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТРАДИЦІЙНОГО ВБРАННЯ В ДИЗАЙНІ СУЧАСНОГО ОДЯГУ
Мироенкно, А. Д.
2024
ПРОЕКТУВАННЯ КОЛЕКЦІЇ СУЧАСНОГО УКРАЇНСЬКОГО ЖІНОЧОГО ОДЯГУ З ХУДОЖНІМ ОЗДОБЛЕННЯМ ВИШИВКОЮ
Парфанюк, П. С.
Просмотр
Автор
25
Попова, Т.І.
23
Чобіток, В.І.
20
Борисенко, Д. В.
18
Лагутцев, А. Р.
16
Прокопенко, О. О.
16
Цихановська, І.В.
15
Прокопенко, О.О.
15
Цихановська, І. В.
14
Барсова, З. В.
14
Волох, О. Ю.
.
дальше >
Тема
7
конструювання одягу
6
харчова галузь
5
комплексна харчова добавка
4
languages
4
штучний інтелект
3
multilingualism
3
комплексні харчові добавки
3
харчові добавки
2
development
2
economic indicators
.
дальше >
по дате выпуска
1403
2020 - 2024
2271
2010 - 2019
4
2002 - 2009
Has File(s)
3678
true