Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 2321-2330 из 3612.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКОХІМІЧНИХ, СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНОГО ХЛІБАПархоменко, О.Р.
2017МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКОХІМІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬОПШЕНИЧНОГО ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТА (ЧАСТИНА 1)Пархоменко, О.Р.
2017ВПЛИВ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА СТИСКАЄМІСТЬ М'ЯКУШКИ ДОСЛІДНИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК»Гордієнко, Ю.О.
2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИЙОМІВ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІВовченко, В. М.
2017НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ТА РОЗРОБКА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕСЬКИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯСтобород, Я. О.
2017ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬОПШЕНИЧНОГО ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТА ТА ХЛІБАБлонська, Д.С.
2017ВПЛИВ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА УСАДКУ ДОСЛІДНИХ ЗРАЗКІВ ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК»Хомяк, Э.А.
2017ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ ТА БЕЗОСОБОВІСТЬ В НАУКОВІЙ АНГЛОМОВНІЙ ДОПОВІДІ СТУДЕНТАКовальчук, А. Г.
2017ПРОБЛЕМИ ТА ЗАДАЧІ РОЗРОБКИ МОРОЗИВА З МІНЕРАЛЬНИМИ ДОБАВКАМИРожко, І.О.
2017МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ОРГАНОЛЕПТИЧНИХ, ФІЗИКОХІМІЧНИХ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ЖИТНЬОПШЕНИЧНОГО ТІСТОВОГО НАПІВФАБРИКАТА (ЧАСТИНА 2)Арсеньєва, Я.Ю.