Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Матеріали конференцій
Тези співробітників та викладачів
Тези студентів
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-9 из 9.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2018
ВПЛИВ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» НА ЯКІСТЬ ПШЕНИЧНО-ЖИТНЬОГО ХЛІБА «ХАРКІВСЬКИЙ РОДНИЧОК» В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ (ЧАСТИНА 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2018
ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ ЖИТНЬОГО ХЛІБА, ЗБАГАЧЕНОГО ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЮ ХАРЧОВОЮ ДОБАВКОЮ
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 1)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 3)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО – МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БІФШТЕКСА “КОЗАЦЬКИЙ” З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
2017
SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE
Александров, О.В.
;
Цихановська, І.В.
;
Гонтар, Т.Б.
Просмотр
по дате выпуска
7
2017
2
2018