Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/219
Назва: ТВОРОЖНЫЙ ПУДИНГ С ДОБАВЛЕНИЕМ ПШЕНИЧНОЙ КЛЕТЧАТКИ
Автори: Шестаковская, М. В.
Дата публікації: 18-тра-2012
Опис: Творожный пудинг с добавлением пшеничной клетчатки [Текст] / М. В. Шестаковская ; рук. работы Т. А. Лазарева // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/219
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shestakovskaya_MV.pdf152,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.