Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/201
Title: АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОПЕКАРНОЇ ГАЛУЗІ
Authors: Лученкова, І. В.
Issue Date: 18-May-2012
Description: Аналіз особливостей виробництва хлібопекарної галузі [Текст] / І. В. Лученкова ; кер. роботи: Т. А. Лазарєва, С. І. Бухкало // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 30.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/201
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Luchenkova_IV.pdf170,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.