Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1758
Назва: | ЗАСТОСУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ЗАВДАНЬ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» |
Автори: | Погорєлова, Л. В. |
Дата публікації: | 21-гру-2012 |
Опис: | Застосування евристичних професійно-орієнтованих завдань у процесі вивчення «Технології виробництва продукції ресторанного господарства» [Текст] / Л. В. Погорєлова // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів, магістрів, співробітників академії (45-а; 28 лютого 2012 р.; Артемівськ) : матеріали ... / Навч.-наук. проф.-пед. ін-т, Укр. інж.-пед. акад. - Артемівськ : [б. в.], 2012. - С. 30-31. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1758 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pogorjelova L. V..pdf | 167,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.