Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1758
Назва: ЗАСТОСУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ЗАВДАНЬ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
Автори: Погорєлова, Л. В.
Дата публікації: 21-гру-2012
Опис: Застосування евристичних професійно-орієнтованих завдань у процесі вивчення «Технології виробництва продукції ресторанного господарства» [Текст] / Л. В. Погорєлова // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів, магістрів, співробітників академії (45-а; 28 лютого 2012 р.; Артемівськ) : матеріали ... / Навч.-наук. проф.-пед. ін-т, Укр. інж.-пед. акад. - Артемівськ : [б. в.], 2012. - С. 30-31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1758
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pogorjelova L. V..pdf167,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.