Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1758
Название: ЗАСТОСУВАННЯ ЕВРИСТИЧНИХ ПРОФЕСІЙНО-ОРІЄНТОВАНИХ ЗАВДАНЬ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
Авторы: Погорєлова, Л. В.
Дата публикации: 21-дек-2012
Описание: Застосування евристичних професійно-орієнтованих завдань у процесі вивчення «Технології виробництва продукції ресторанного господарства» [Текст] / Л. В. Погорєлова // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів, магістрів, співробітників академії (45-а; 28 лютого 2012 р.; Артемівськ) : матеріали ... / Навч.-наук. проф.-пед. ін-т, Укр. інж.-пед. акад. - Артемівськ : [б. в.], 2012. - С. 30-31.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1758
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pogorjelova L. V..pdf167,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.