Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1456
Название: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ СТВОРЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ
Авторы: Свідло, К. В.
Корзун, В. Н.
Дата публикации: 12-дек-2012
Описание: Концептуальні основи створення харчової продукції геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, В. Н. Корзун // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (44-а ; 18-25 лютого 2011 р. ; Харків). Ч. 2 Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 14.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1456
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Svіdlo K.V., Korzun V.N..pdf105,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.