Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1456
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свідло, К. В. | - |
dc.contributor.author | Корзун, В. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-12T12:31:36Z | - |
dc.date.available | 2012-12-12T12:31:36Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-12 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1456 | - |
dc.description | Концептуальні основи створення харчової продукції геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, В. Н. Корзун // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (44-а ; 18-25 лютого 2011 р. ; Харків). Ч. 2 Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 14. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.title | КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ СТВОРЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Svіdlo K.V., Korzun V.N..pdf | 105,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.