Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1438
Название: ВПЛИВ НАНОСТРУКТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ НА СТАБІЛЬНІСТЬ ТА БІОАКТИВНІСТЬ НАПОЇВ
Авторы: Жулінська, О. В.
Дата публикации: 12-дек-2012
Описание: Вплив наноструктурних компонентів на стабільність та біоактивність напоїв [Текст] / О. В. Жулінська // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (44-а ; 18-25 лютого 2011 р. ; Харків). Ч. 2 Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 11.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1438
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zhulээnska_O.V..pdf41,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.