Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1438
Назва: | ВПЛИВ НАНОСТРУКТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ НА СТАБІЛЬНІСТЬ ТА БІОАКТИВНІСТЬ НАПОЇВ |
Автори: | Жулінська, О. В. |
Дата публікації: | 12-гру-2012 |
Опис: | Вплив наноструктурних компонентів на стабільність та біоактивність напоїв [Текст] / О. В. Жулінська // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (44-а ; 18-25 лютого 2011 р. ; Харків). Ч. 2 Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 11. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1438 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhulээnska_O.V..pdf | 41,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.