Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1424
Назва: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ
Автори: Анісімов, Г. Г.
Дата публікації: 12-гру-2012
Опис: Сучасні тенденції розвитку швидкого харчування [Текст] / Г. Г. Анісімов // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (44-а ; 18-25 лютого 2011 р. ; Харків). Ч. 2 Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - С. 6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/1424
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Anээsээmov1.pdf55,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.