Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1274
Title: НОВІ АСПЕКТИ В КОНСТРУЮВАННІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ
Authors: Свідло, К. В.
Лазарева, Т. А.
Липовий, Д. В.
Issue Date: 7-Dec-2012
Description: Нові аспекти в конструюванні харчової продукції геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, Т. А. Лазарева, Д. В. Липовий // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 20.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1274
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Svіdlo K.V., Lazareva T.A., Lipovij D.V..pdf132,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.