Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1274
Title: | НОВІ АСПЕКТИ В КОНСТРУЮВАННІ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ГЕРОДІЄТИЧНОГО СПОЖИВАННЯ |
Authors: | Свідло, К. В. Лазарева, Т. А. Липовий, Д. В. |
Issue Date: | 7-Dec-2012 |
Description: | Нові аспекти в конструюванні харчової продукції геродієтичного споживання [Текст] / К. В. Свідло, Т. А. Лазарева, Д. В. Липовий // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 20. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/1274 |
Appears in Collections: | Тези співробітників та викладачів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Svіdlo K.V., Lazareva T.A., Lipovij D.V..pdf | 132,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.