Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1147
Title: ПРЕДПОСЫЛКИ КОНСТРУИРОВАНИЯ ТЕХНОЛОГИИ КУЛИНАРНЫХ ИЗДЕЛИЙ ИЗ ЖИДКОГО БЕЗДРОЖЖЕВОГО ТЕСТА ДЛЯ ГЕРОНТОЛОГИЧЕСКОГО ПИТАНИЯ
Authors: Мандрык, В.
Issue Date: 5-Dec-2012
Description: Предпосылки конструирования технологии кулинарных изделий из жидкого бездрожжевого теста для геронтологического питания [Текст] / В. Мандрык ; рук. работы Е. В. Жуков // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 39.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1147
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mandryk V. .pdf70,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.