Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1130
Назва: | УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ РЫБНОГО ФАРША БЕЛКОМ |
Автори: | Кардашова, А. |
Дата публікації: | 5-гру-2012 |
Опис: | Усовершенствование рыбного фарша белком [Текст] / А. Кардашова ; рук. работы В. А. Коваленко // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1130 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kardashova A. .pdf | 69,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.