Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1117
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТНИХ КЕКСІВ ЗБАГАЧЕНИХ ЖУРАВЛИНОЮ ТА МЕДОМ |
Авторы: | Гречихіна, К. |
Дата публикации: | 5-дек-2012 |
Описание: | Технологія бісквітних кексів збагачених журавлиною та медом [Текст] / К. Гречихіна ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 27. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/1117 |
Располагается в коллекциях: | Тези студентів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Grechihээna_K..pdf | 47,59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.