Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1107
Название: ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ БІЛКОВОЇ ДОБАВКИ
Авторы: Василенко, Н.
Дата публикации: 5-дек-2012
Описание: Технологія м'ясних та рибних напівфабрикатів з використанням поліфункціональної білкової добавки [Текст] / Н. Василенко ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 25.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1107
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vasilenko_N..pdf36,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.