Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1107
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВасиленко, Н.-
dc.date.accessioned2012-12-05T09:02:17Z-
dc.date.available2012-12-05T09:02:17Z-
dc.date.issued2012-12-05-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1107-
dc.descriptionТехнологія м'ясних та рибних напівфабрикатів з використанням поліфункціональної білкової добавки [Текст] / Н. Василенко ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 25.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ БІЛКОВОЇ ДОБАВКИuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vasilenko_N..pdf36,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.