Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1107
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Василенко, Н. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-05T09:02:17Z | - |
dc.date.available | 2012-12-05T09:02:17Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-05 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1107 | - |
dc.description | Технологія м'ясних та рибних напівфабрикатів з використанням поліфункціональної білкової добавки [Текст] / Н. Василенко ; кер. роботи Л. Ф. Павлоцька // Студентська науково-практична конференція (46-а; листопад-грудень 2011 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2011. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Поліграфічного виробництва та комп'ютерної графіки. - С. 25. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ М’ЯСНИХ ТА РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОЛІФУНКЦІОНАЛЬНОЇ БІЛКОВОЇ ДОБАВКИ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vasilenko_N..pdf | 36,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.