Просмотр собрания по группе - Авторы Благий, О.С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 23  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»Лазарєва, Т.А; Лазарєв, М.І.; Цихановська, І.В.; Благий, О.С.
2023SWOT-АНАЛІЗ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ 015 ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ) ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ СТУПЕНЯ «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР»Лазарєва, Т.А; Лазарєв, М.І.; Цихановська, І.В.; Благий, О.С.
2023АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т.А.; Благий, О.С.
2023АКТУАЛЬНІСТЬ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХАРЧУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т.А.; Благий, О.С.
2016-09ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІБлагий, О.С.
2016ВИЗНАЧЕННЯ ПРИНЦИПІВ НАВЧАННЯ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІБлагий, О.С.
2023ВИКОРИСТАННЯ ПІДСОЛОДЖУВАЧІВ У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІБлагий, О.С.; Гречишнікова, А.
2023ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА ДЕТОКСИКАЦІЮ ОРГАНІЗМУБлагий, О.С.; Данільченко, К.
2023ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА ДЕТОКСИКАЦІЮ ОРГАНІЗМУБлагий, О.С.; Данільченко, К.
2023ВПЛИВ ІНТЕРВАЛЬНОГО ГОЛОДУВАННЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИБлагий, О.С.; Шестопалова, А.
2023ВПЛИВ ІНТЕРВАЛЬНОГО ГОЛОДУВАННЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИБлагий, О.С.; Шестопалова, А.
2023КУРАГА У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІБлагий, О.С.; Хартфілія, В.
2023КУРАГА У ДІЄТИЧНОМУ ХАРЧУВАННІБлагий, О.С.; Хартфілія, В.
2017МЕТОД ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІБлагий, О.С.
2020НАСІННЯ ЛЬОНУ, ЯК ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИНБлагий, О.С.
2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ АКВАФАБИ З ЛЬОНУЛазарєва, Т.А.; Благий, О.С.
2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОБІЛКОВОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВЛазарєва, Т.А.; Благий, О.С.
2022ПОЛІФАХОВІ ЛЕКЦІЇ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІЛазарєва, Т.А.; Благий, О.С.
2017РОЗВИВАЛЬНІ ЦІЛІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІБлагий, О.С.
2023РОЛЬ МІКРОБІОМУ ПРИ КИШКОВО-ШЛУНКОВИХ ЗАХВОРЮВАННЯХБлагий, О.С.; Шаповалова, А.