Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 8411-8420 зі 8539.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯФесенко, М. О.
2024ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНОГО ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ 3D-КОНСТРУЮВАННЯШеховцова, Е. Є.
2024ОГЛЯД МОЖЛИВОСТЕЙ МЕТОДУ КОНСТРУЮВАННЯ ОДЯГУ «УНІМЕКС»Тільна, Ю. П.
2024ПОТЕНЦІАЛ 3D-ДРУКУ У СТВОРЕННІ ТЕКСТИЛЬНИХ ВИРОБІВТоркут, К. В.
2024АНАЛІЗ ІСТОРИЧНИХ ЗМІН У КОНСТРУЮВАННІ ОДЯГУТарасова, О. О.
2024ПЕРСПЕКТИВИ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБИВНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ЦІЛЬНОГО МОЛОКА З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИГуленко, Є. А.
2024СИСТЕМИ АВТОМАТИЗОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАКононюк, О. О.
2024МІЖНАРОДНА ПРАКТИКА ФОРМУВАННЯ СТАНДАРТІВ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЯХБондаренко, Г. С.
2024РОЛЬ РЕСТОРАНУ ПРИ ГОТЕЛІ У ФОРМУВАННІ ІМІДЖУ ЗАСОБУ РОЗМІЩЕННЯВорошилова, В. Л.
2024УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИ ПОЛІПШЕНОЇ ЯКОСТІГлушаченко, Н. М.