Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 7111-7120 зі 8539.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМ АВТОМАТИЗАЦІЇ У ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВАХРоманенко, Р.
2023СУЧАСНІ ДЕСЕРТИ ДЛЯ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯЛевіна, І.Л.
2023ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ПЛОДОВО-ОВОЧЕВИХ ДОБАВОК В ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯКоваленко-Губадов, Р. С.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ ПІСОЧНОГО НАПІВФАБРИКАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКостенко, Я. М.
2023ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКовальчук, М. С.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ШОКОЛАДНИХ ФОНДАНІВ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИКлімов, О. В.
2023УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КАПКЕЙКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИКришталь, О.А.
2023ВИКОРИСТАННЯ ШРОТІВ ОЛІЙНИХ І ЗЛАКОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВА ЦУКРОВОГОКравченко, А.А.
2023ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТУ ЗНІЖЕННОЇ КАЛОРІЙНОСТІ НА ОСНОВІ ПІСОЧНОГО НАПІВФАБРИКАТУКозуб, Ю.В.
2023ОСОБЛИВОСТІ МОТИВАЦІЇ СПІВРОБІТНИКІВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІКосенко, Д. В.