Поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Результаты 1-1 из 1.
- назад
- 1
- дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
---|---|---|
2013 | ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ | Лазарєва, Т. А.; Lazareva, T. |
Просмотр
Тема
- 1 competence approach
- 1 engineer food industry to develop...
- 1 skills
- 1 technologies and equipment
- 1 инженер-технолог пищевой отрасли
- 1 компетентностный подход
- 1 професійно важливі якості
- 1 разработка и усовершенствование п...
- 1 розробка та вдосконалення харчови...
- 1 технологий и оборудования, цели п...
- дальше >