Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/987
Название: Зимогляд Н.С., Рябчиков М.Л. Проектування швейних виробів в моделях: Навчальний посібник. – Х.: ZЁБРА, 2011. – 162 с.
Авторы: Зимогляд, Н. С.
Рябчиков, М. Л.
Ключевые слова: проектування швейних виробів, навчальний посібник
Дата публикации: 1-дек-2012
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник присвячено проблемі формування та моделювання змісту проектування швейних виробів. Показана необхідність забезпечення психофізіологічної відповідності проектованого одягу особистості споживача та запропоновано тривимірну модель змісту проектування швейних виробів. Викладено метод навчання проектування швейних виробів на основі тривимірної моделі з використанням матриць інцидентності художньо-конструктивних характеристик одягу з антропоморфологічними та психологічними характеристиками споживача. Для структуризації та інтенсифікації засвоєння змісту розроблено системи декларативних, процедурних та декларативно-процедурних моделей. Навчальний посібник розрахований на фахівців у галузі проектування одягу: дизайнерів, конструкторів, художників, а також студентів швейної галузі, магістрів, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/987
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Учебное пособие Зимогляд по проектированию шв. изд..pdf24,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.