Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9151
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФесенко, М. О.-
dc.date.accessioned2025-01-06T08:24:53Z-
dc.date.available2025-01-06T08:24:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФесенко М. О. Особливості впровадження технології хлібобулочної продукції оздоровчого призначення / М. О. Фесенко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 170.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9151-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectхлібопекарське виробництвоuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38) Фесенко М.pdfтези130,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.