Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8731
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаслова, К. С.-
dc.date.accessioned2024-10-01T08:23:27Z-
dc.date.available2024-10-01T08:23:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМаслова К. С. Удосконалення технології холодних десертів оздоровчого призначення / К. С. Маслова // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 103-104.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8731-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези студентів



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.