Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8686
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБабіч, Р.С.-
dc.date.accessioned2024-10-01T07:24:31Z-
dc.date.available2024-10-01T07:24:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБабіч Р. С. Складові змісту підготовки майбутніх фахівців харчової галузі до впровадження інтернаціональних кулінарних технологій / Р. С. Бабіч // Освіта та технології для розвитку суспільства : зб. тез доп. LVIII наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти академії ( м. Харків, 13–17 листоп. 2023 р) / Укр. інж.-пед. акад. ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2023 – Т. 2. - С. 31.-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/8686-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleСКЛАДОВІ ЗМІСТУ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛЬНИХ КУЛІНАРНИХ ТЕХНОЛОГІЙuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.