Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7591
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКалина, В.С.-
dc.date.accessioned2023-10-13T08:41:01Z-
dc.date.available2023-10-13T08:41:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/7591-
dc.descriptionЗбірник тез доповідей науково-педагогічних працівників та аспірантів LV конференції Української інженерно-педагогічної академії, НН ХТЕІ УІПА (м. Харків, 16-17 травня 2022 р.): за заг. ред. Г.С. Грінченко; Укр. інж.-пед. акад. – Харків, 2022. – 45 с.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UA
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ІНГРЕДІЄНТУ – НУТ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези співробітників та викладачів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Volume-3-collection-of-May-abstracts-2022abstracts-2022-20.pdf301,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.